Betalen en betalingsmogelijkheden

Bedrijven

  • Als bedrijf heeft u de mogelijkheid om te bestellen op factuurbasis of om direct te betalen via iDEAL. Bij de afronding van uw bestelling heeft u de keuze voor direct betalen via iDEAL of betalen binnen 14 dagen na ontvangst van uw factuur. Wij checken altijd uw bedrijfsgegevens. De bestelling is definitief als wij de factuur voor u hebben opgemaakt en u deze heeft ontvangen. Weet u vooraf dat het binnen uw bedrijf niet lukt om binnen 14 dagen te betalen? Neemt u dan contact met ons op.
  • Facturen: wij sturen bij iedere bestelling een factuur  via email (in PDF en XML  simpler invoicing). Deze factuur kunt u gebruiken voor uw administratie en uw (zakelijke) BTW-administratie.

Overheid

  • Wij staan geregistreerd op het E-factuurportaal. Werkt u bij de overheid en wilt u binnen uw functie uw bestelling plaatsen. Dat kan! Klikt u bij afronding van uw bestelling dan op de button ¨betalen via E-factuurportaal overheid¨. Let op: uw bestelling is pas definitief als wij de Orderbevestiging lightbon binnen hebben. Bestelt u dus tijdig!

Overige organisaties, verenigingen

  • Via de website kunt u via iDEAL betalen.
  • Speciaal voor verenigingen kunnen wij vooraf, op uw verzoek, een factuur naar de penningmeester sturen. Zodra de betaling binnen is, is uw bestelling definitief. Bestelt u dus tijdig en bij voorkeur minimaal een week van tevoren.

Consumenten

  • Via de website kunt u via iDEAL betalen.

Bestellingen uit het buitenland

Voor speciale bestellingen voor klanten uit het buitenland (bezorgen in Nederland) kunnen wij dezelfde dag een factuur opmaken. Deze kunt u na ontvangst direct aan ons overmaken. Uw betaling dient wel minimaal 2 dagen voor de leverdatum bij ons op de rekening staan.

Overzicht van uw voorgaande bestellingen

Indien u klikt op ¨Bekijk en betaal¨ komt u in u eigen factuuromgeving. Onderaan kunt u de status zien van uw betalingen van uw voorgaande bestellingen.