Bedrijf BakkerRijk

Graag brengen wij voor u meesterlijk lekker(s) dichtbij! De lekkerste taarten en overige bakkerijspecialiteiten online  bezorgen en bestellen.

Bakkerijspecialiteiten.nl geeft u de mogelijkheid om producten die u zoekt te vinden én te weten hoe deze verkrijgbaar zijn. Of het nu gaat om het vieren van een groots bedrijfsjubileum of een klein privé-feestje; wij staan graag voor u klaar!

Kijk rond in onze webshop, doe nieuwe ideeën op en vind wat u zoekt. Via de webshop kunt uw bestelling plaatsen.

Wilt u eerst persoonlijk contact om uw specifieke wensen te bespreken? Zoek dan contact met ons via email, telefoon of chat. Wij staan u graag te woord en brengen voor u meesterlijk lekker(s) dichtbij![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” bg_parallax=”” color_overlay=”” vu_equal_height_columns=”” row_id=”” el_class=””][vc_column vu_vertical_align=”middle” width=”1/2″][vc_single_image image=”1607″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column vu_vertical_align=”middle” width=”1/2″][vc_column_text]

Geschiedenis

Toen mijn geboorte zich rond de middag aankondigde was mijn vader (bakker Leo van der Sande) bezig met zijn broodwijk. Een van de winkelverkoopster is toen op de fiets gesprongen om hem te gaan halen. Zodoende kon hij gelukkig bij de geboorte aanwezig zijn.

Opgegroeid in een bakkersgezin en dus een bakkersomgeving heb ik een brede achtergrond ontwikkeld rondom ondernemerschap, innovatie, adviseren en passie voor de beste bakkerijproducten.

In 2010, toen nog in loondienst bij innovatienetwerk Syntens, begon ik met het bedrijf BakkerRijk. Als bakkerszoon en broer van bakkerondernemer Erik van der Sande zag ik de mogelijkheden van internet voor het ontsluiten van de overvloed aan lekkere en bijzondere bakkerijpoducten. Onder het motto: ¨in een bakkerswinkel zie je slechts 20% van het assortiment van wat een bakker allemaal te bieden heeft¨ is een webshop een prachtig instrument om de wensen van klanten en de vele mogelijkheden van de bakker aan elkaar te knopen.

Vanuit deze brede achtergrond is het bedrijf Bakker Rijk ontstaan met de missie om meesterlijk lekkers dichter bij te brengen, dichter bij u als bedrijf en als consument. Dit doen wij via verschillende websites en activiteiten, o.a. www.bakkerijspecialiteiten.nl.

Ik vertrouw er op u toegevoegde waarde te kunnen bieden als u op zoek bent naar meesterlijke bakkerij producten bij speciale gelegenheden of speciale wensen. Shop op deze site voor al het meesterlijke lekkers wat ambachtelijke bakkerijen u te bieden hebben, bestel en geniet van het moment.

Iedere dag leveren wij u een bijdrage aan het vieren en (be)leven van de mooie momenten van het leven met de lekkerste en mooiste bakkerijspecialiteiten. Dit doen wij met een focus op klanttevredenheid.

Leon van der Sande