Bedrijf bakkerijspecialiteiten – BakkerRijk

Graag bezorgen wij voor jou meesterlijk lekker(s) dichtbij! De lekkerste taarten en overige bakkerijspecialiteiten online  bezorgen en bestellen.

Bakkerijspecialiteiten.nl geeft je de mogelijkheid om de lekkerste bakkerijproducten die je zoekt te vinden én te bestellen. Of het nu gaat om het vieren van een groots bedrijfsjubileum of een klein privé-feestje; wij staan graag voor je klaar!

Wij werken samen met lokale bakkers door heel Nederland. Door bij ons te bestellen ontvang je ambachtelijke producten met smaak én ondersteun je lokaal ondernemerschap. Alle producten worden door de bakkers volgens eigen recept gemaakt. Bij ons vind je dus geen standaard product. De bestelde producten verschillen onderling per bakker van elkaar. Wij leveren altijd kwaliteitsproducten!

Kijk rond in onze webshop, doe nieuwe ideeën op en vind wat je zoekt. Via de webshop kun je je bestelling plaatsen.

Wil je eerst persoonlijk contact om je specifieke wensen te bespreken? Zoek dan contact met ons via email, telefoon of Whatsapp. Wij staan je graag te woord en bezorgen voor jou meesterlijk lekker(s) dichtbij!

 

Geschiedenis

Toen mijn geboorte zich rond de middag aankondigde was mijn vader (bakker Leo van der Sande) bezig met zijn broodwijk. Een van de winkelverkoopster is toen op de fiets gesprongen om hem te gaan halen. Zodoende kon hij gelukkig bij mijn geboorte aanwezig zijn.

Opgegroeid in een bakkersgezin en dus een bakkersomgeving heb ik een brede achtergrond ontwikkeld rondom ondernemerschap, innovatie, adviseren en passie voor de beste bakkerijproducten.

In 2010, toen nog in loondienst bij innovatienetwerk Syntens, begon ik met het bedrijf bakkerijspecialiteiten.nl / BakkerRijk. Als bakkerszoon en broer van bakkerondernemer Erik van der Sande zag ik de mogelijkheden van internet voor het ontsluiten van de overvloed aan lekkere en bijzondere bakkerijpoducten. Onder het motto: ¨in een bakkerswinkel zie je slechts 20% van het assortiment van wat een bakker allemaal te bieden heeft¨ is een webshop een prachtig instrument om de wensen van klanten en de vele mogelijkheden van de bakker aan elkaar te knopen.

Vanuit deze brede achtergrond is het bedrijf BakkerRijk ontstaan met de missie om meesterlijk lekkers dichter bij te brengen, dichter bij jou als bedrijf en als consument. Dit doen wij via verschillende websites en activiteiten, o.a. www.bakkerijspecialiteiten.nl.

Ik vertrouw er op toegevoegde waarde te kunnen bieden als je op zoek bent naar meesterlijke bakkerij producten bij speciale gelegenheden of speciale wensen. Shop op deze site voor al het meesterlijke lekkers wat ambachtelijke bakkerijen je te bieden hebben, bestel en geniet van het moment.

Iedere dag leveren wij de lekkerste en mooiste bakkerijspecialiteiten bij het vieren van de mooie momenten van het (bedrijfs)leven. Wij gaan ver om jou een hoge klanttevredenheid te geven.

 

taart-bestellen-bezorgen.

Geniet van je dag!

Leon van der Sande